';
SIKKER FORBINDELSE

Webdesign

Et godt webdesign bygger på et grafisk udtryk, hvor farver, fonte og billeder mødes i en helhed og sender en klar og brugervenlig kommunikation, som understøtter dig og din virksomheds karakter. Vi tilbyder både logodesign, besøg af fotograf og videoproduktion. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, tilpasset netop jeres behov.

Når designet er på plads skal motoren tunes. Vi hjælper jer med at optimere jeres hjemmeside til et kraftfuldt markedsføringsværktøj med Google Adwords, Google Analytics og fremtidssikre jer med integrering af SSL.

webdesign

Basis

Webdesign

Basisløsningen indeholder et standard moderne website, som fungerer og leverer varen all-round. Vi opsætter standardindhold ( logo, billeder og tekst ) og rådgiver dig om, hvordan du selv kan sætte indhold op via cms systemet. ( brugervenlig brugerflade )

Basisløsningen anbefaler vi til dig, der har en vis teknisk viden, som selv ønsker at have fingerne i maskinrummet og som kun skal bruge et mindre website.

Priser fra:
7.495,-
Ex. moms.
webdesign

Business

Webdesign

Vores businessløsning indeholder et unikt design, hvor der tages højde for din virksomheds profil og strategi. Du får et skræddersyet design, hvor vi sætter alt indhold op. Der er mulighed for avancerede funktioner, som kontaktformularer, ring mig op funktioner og gallerier.

Businessløsning er til dig der vil have en unik hjemmeside og som selv ønsker at stå for f.eks. integration af facebook, instagram og søgeordsoptimering.

Priser fra:
19.495,-
Ex. moms.
webdesign

Advanced

Webdesign

Vores advanced løsning indeholder alt fra businessløsningen, men her tager vi aktiv del i din mediestrategi. Vi sørger for integration af facebook, instagram og søgeordsoptimere hele hjemmeside. Vi sikre jeres side med SSL og står for opsætningen af mailadresser vedrørende domænet. Kort sagt en totalløsning klar til at hente ordre hjem.

Vores advanced løsning er til dig som ønsker en helt unik hjemmeside klar til brug.

Priser fra:
35.495,-
Ex. moms.
WEBDESIGN

Responsive design

At have en responsive hjemmeside, er i takt med den store udbredelse af mobile enheder, blevet vigtigere end nogensinde før. En responsive hjemmeside er programmering der sørger for at hjemmesiden ser godt ud på alle platforme.

© WildBirds 2017 Grafisk & Digital Medieprodoktion