CONNECTED TO NATURE

Videoproduktion

Image
Video er fremtiden! I dag præsenteres de fleste produkter, virksomheder eller noget helt tredje gennem video i en eller anden form. Vi tilbyder video i alle afskygninger – kun fantasien sætter grænser. Vi laver reportager, interviews og produkt -og præsentationsvideoer i høj kvalitet og til alle formater.

CONNECTED TO NATURE

Videoproduktion

Image
Video er fremtiden! I dag præsenteres de fleste produkter, virksomheder eller noget helt tredje gennem video i en eller anden form. Vi tilbyder video i alle afskygninger – kun fantasien sætter grænser. Vi laver reportager, interviews, produkt -og præsentationsvideoer i høj kvalitet og til alle formater.


 

30 SEK.

Reklamefilm
Få produceret en reklamefilm på op til 30 sekunder ud fra animation af eksisterende stills & video tilsat animeret tekst, musik og logo. Klassisk reklame tilpasset Facebook & Youtube til en meget overkommelig pris og lynhurtig levering.

1 MIN.

Reklamefilm
Få produceret en flot, professionel reklamevideo på op til 1 minut til markedets mest konkurrencedygtige pris. Reklamevideoen kan bruges på hjemmesider, Facebook, YouTube, in-store display, biografspot, eller en hvilken som helst anden digital platform.

3 MIN.

Profilfilm
Kreative præsentationsfilm, som fremhæver jeres virksomhed og giver den større gennemslagskraft. Vi varetager hele processen, fra idé og konceptudvikling, til færdigt resultat. Vi garanterer et produkt i både teknisk og æstetisk høj kvalitet.PRISEKSEMPEL

PRISEKSEMPEL

PRISEKSEMPEL30 SEK.

Reklamefilm
Få produceret en reklamefilm på op til 30 sekunder ud fra animation af eksisterende stills & video tilsat animeret tekst, musik og logo. Klassisk reklame tilpasset Facebook & Youtube til en meget overkommelig pris og lynhurtig levering.PRISEKSEMPEL1 MIN.

Reklamefilm
Få produceret en flot, professionel reklamevideo på op til 1 minut til markedets mest konkurrencedygtige pris. Reklamevideoen kan bruges på hjemmesider, Facebook, YouTube, in-store display, biografspot, eller en hvilken som helst anden digital platform.PRISEKSEMPEL3 MIN.

Profilfilm
Kreative præsentationsfilm, som fremhæver jeres virksomhed og giver den større gennemslagskraft. Vi varetager hele processen, fra idé og konceptudvikling, til færdigt resultat. Vi garanterer et produkt i både teknisk og æstetisk høj kvalitet.PRISEKSEMPELCONNECTED TO NATURE

BLIV SET ?


Image
Video er det indhold, der bliver lagt mest mærke til og set mest på internettet. Specielt på sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter, bliver indhold vist i langt større grad end almindelige opslag med tekst og billeder.

KONTAKT OS


CONNECTED TO NATURE

BLIV SET


Image

Video er det indhold, der bliver lagt mest mærke til og set mest på internettet. Specielt på sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter.


KONTAKT OS