';
VIRTUEL TUR

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark er en dyrepark på Djursland, sydøst for Kolind. Parken har specialiseret sig i skandinaviske dyr og åbnede første gang i 1994 under navnet Hjortens Verden. I 1997 ændredes parkens navn til det nuværende. Parken dækker i alt 47 hektar og udvides løbende med flere arter.

I 2006 åbnede verdens dengang største isbjørneanlæg på 2,6 hektar. I Isbjørneparken er der bakker, træer, træstammer og store sten samt to søer på henholdsvis 5.000 kvadratmeter og 350 kvadratmeter.

NØJAGTIG LOKALITET
Følg udviklingen.

Postionerne for vores luftpanoramaer gemmes ved hjælp af nøjagtig GPS. På den måde kan vi vende tilbage til nøjagtig samme sted og følge en udvikling i et bestemt område som f.eks. byggeprojekter, eller følge årstiderne i bestemte naturområder.

RESPONSIV DESIGN
Understøtter alle platforme.

Vores interaktive luftpanoramaer er responsive og kan ses på alle moderne formater, som Smart Phones, Tablets og Computere. Det kræver ingen installering fra brugerens side og panoramaerne kan ses i alle gængse browsere.

HOTSPOTS VISER VEJEN
Fremhæv det vigtigste.

Du kan få tilføjet hotspots på områder elller elementer af særlig vigtighed eller interesse. Med hotspots kan du fremhæve relevant information eller give brugeren relevant information om et bestemt område eller punkt i panoramaet.

Interaktiv Oversigt

Brug musen til at bevæge dig rundt i området og zoom ind på detaljer af særlig interesse. Vores panoramaer kan tilføjes “hotspots” som enten highlighter vigtig information eller beskriver bestemte elementer i billedet. Med et luftpanorama fra os er du sikker på at dit projekt, virksomhed eller interesseområde bliver præsenteret moderne og elegant.

Luftpanoramaer kan naturligvis implementeres i eksisterende websites eller sociale medier, f.eks. Facebook.

Eksempler

© WildBirds 2017 Grafisk & Digital Medieproduktion