';
VIRTUEL TUR

Ree Park Safari

Ree Park har ca. 80 forskellige dyrearter. Parken er delt op efter kontinenter, og de fleste af dyrene går ofte sammen med deres geografiske artsfæller – f.eks. går de arktisk ulve og sortbjørnene i samme store anlæg på den Nordamerikanske prærie. Aberne er delt op på såkaldte “abeøer”, med hver deres unikke abearte. Heriblandt kan nævnes kattalemur, vari lemur, dødningehovedaber og kapuchiner.

NØJAGTIG LOKALITET
Følg udviklingen.

Postionerne for vores luftpanoramaer gemmes ved hjælp af nøjagtig GPS. På den måde kan vi vende tilbage til nøjagtig samme sted og følge en udvikling i et bestemt område som f.eks. byggeprojekter, eller følge årstiderne i bestemte naturområder.

RESPONSIV DESIGN
Understøtter alle platforme.

Vores interaktive luftpanoramaer er responsive og kan ses på alle moderne formater, som Smart Phones, Tablets og Computere. Det kræver ingen installering fra brugerens side og panoramaerne kan ses i alle gængse browsere.

HOTSPOTS VISER VEJEN
Fremhæv det vigtigste.

Du kan få tilføjet hotspots på områder elller elementer af særlig vigtighed eller interesse. Med hotspots kan du fremhæve relevant information eller give brugeren relevant information om et bestemt område eller punkt i panoramaet.

Interaktiv Oversigt

Brug musen til at bevæge dig rundt i området og zoom ind på detaljer af særlig interesse. Vores panoramaer kan tilføjes “hotspots” som enten highlighter vigtig information eller beskriver bestemte elementer i billedet. Med et luftpanorama fra os er du sikker på at dit projekt, virksomhed eller interesseområde bliver præsenteret moderne og elegant.

Luftpanoramaer kan naturligvis implementeres i eksisterende websites eller sociale medier, f.eks. Facebook.

Eksempler

© WildBirds 2017 Grafisk & Digital Medieproduktion