';
Mediestrategi

Christian Borregaard

Mediestrategi

Markedsføringsstrategi.
Komplet hjemmeside.
Logo & visitkort.

Christian Borregaard, kendt fra TV2 programmet 3 x beliggenhed havde et ønske om en helt ny moderne hjemmeside og en skarp, enkel onlineprofil. En digital mediestrategi med synkroniseret facebook profil og instagram løste opgaven.

Reklamefilm

Skandinavisk Dyrepark

Mediestrategi

Reklamefilm & musik.
Animeret logo.
Skærmtekst.

Skandinavisk Dyrepark ønskede at fremhæve deres tilbud om muligheden for at overnatte i deres skønne park. Filmen skulle understøtte eksisterende facebook opslag og være tilpasset retningslinjerne for youtube reklame.

SE LØSNING
interaktiv oversigt

Lübker Golf Resort

Mediestrategi

360 graders oversigt.
Luftfoto af klubhus.
Hotspots.

Lübker Golf Resort ønskede en interaktiv oplevelse med mulighed for at synliggøre deres resorts placering i noget af Djurslands smukkeste natur. Løsningen blev en interaktiv oversigt samlet af i alt otte 360 graders panoramaer fra luften.

Droneoptagelser

Rubjerg Knude Fyr

Dronevideo

Droneoptagelser.
Colorgrading.
Redigering & Musik.

Fyret blev bygget i 1899, men på grund af enorm sandflugt gennem årene blev man nødt til at slukke fyret i 1968, da man ikke længere kunne se lyset fra vandet.Vejret har været så hårdt ved Vestkysten, at det skønnes at falde i vandet allerede indenfor 1. – 2. år.

SE VIDEO
Droneoptagelser

Sangstrup Klinter

Dronevideo

Droneoptagelser.
Colorgrading.
Redigering & Musik.

Sangstrup- og Karlby Klinter er to i alt 5 kilometer lange og op til 17 meter høje klinter beliggende på det østligste Djursland lidt nord for Jyllands østligste punkt, Fornæs Fyr, ca. 7 km nord for Grenaa. Klinterne består af et 65 millioner år gammelt koralrev.

SE VIDEO
Reklamefilm

Flügger Farver

Reklamefilm

Reklamefilm & musik.
Animeret logo.
Skærmtekst.

Flügger farver Grenaa havde ønske om en reklame der fremhævede deres kampagne Flügger Farvefest, hvor kunderne kunne spare 20% på alt vægmaling i butikken. Reklamen blev produceret ud fra deres eget materiale og skulle sætte fokus på farver og godt humør.

SE VIDEO

© WildBirds 2017 Grafisk & Digital Medieprodoktion