';
INTERAKTIV OVERBLIK

Luftpanorama

360º Interaktiv luftpanorama er en moderne og elegant måde at præsenter et område, virksomhed eller projekt. Bruger kan undersøge et stort område i eget tempo og får et overblik, som ellers ikke ville være mulig med traditionelle billeder.

Interaktiv Oversigt

Brug musen til at bevæge dig rundt i området og zoom ind på detaljer af særlig interesse. Vores panoramaer kan tilføjes “hotspots” som enten highlighter vigtig information eller beskriver bestemte elementer i billedet. Med et luftpanorama fra os er du sikker på at dit projekt, virksomhed eller interesseområde bliver præsenteret moderne og elegant. Luftpanoramaer kan naturligvis implementeres i eksisterende websites eller sociale medier, f.eks. Facebook. Vi hjælper naturligvis gerne med integrering i eksisterede hjemmesider, så i får mest mulig glæde af jeres virtuelle tur.

Priser

Luftpanorama 1-10 Hotspots.
2.695,-
Ex. Moms & Transportomkostninger.
Luftpanorama 10 + Hotspots.
3.195,-
Ex. Moms & Transportomkostninger.
Panorama 1-10 Hotspots.
995,-
Ex. Moms & Transportomkostninger.
Panorama 10 + Hotspots.
1.496,-
Ex. Moms & Transportomkostninger.
Hosting på WildBirds server pr. mdr.
90,-
Ex. Moms
Online Opdateringer
495,-
Ex. Moms
NØJAGTIG LOKALITET
Følg udviklingen.

Postionerne for vores luftpanoramaer gemmes ved hjælp af nøjagtig GPS. På den måde kan vi vende tilbage til nøjagtig samme sted og følge en udvikling i et bestem område som f.eks. byggeprojekter, eller følge årstiderne i bestemte naturområder.

RESPONSIV DESIGN
Understøtter alle platforme.

Vores interaktive luftpanoramaer er responsive og kan ses på alle moderne formater, som Smart Phones, Tablets og Computere. Det kræver ingen installering fra brugerens side og panoramaerne kan ses i alle gængse browsere.

HOTSPOTS VISER VEJEN
Fremhæv det vigtigste.

Du kan få tilføjet hotspots på områder elller elementer af særlig vigtighed eller interesse. Med hotspots kan du fremhæve relevant information eller give brugeren relevant information om et bestemt område eller punkt i panoramaet.

Eksempler

Ved produktion af 360º luftpanorama, optager vi typisk omkring 70 billeder, der efterfølgende bliver sat sammen til et 360º panoramabillede. Vi kan optage i højder op til 120 meter i byen og 100 meter på landet, men typisk optager vi i højder mellem 30-50 meter for at interesseområder fremtræder tydeligst. Luftpanoramaer kan kombineres med panoramaer fra jorden, og på den måde give brugeren mulighed for at “rejse” rundt i en virtuel præsentation af interesseområder, som f.eks. virksomheder, naturområder eller golfbaner. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

LÜBKER GOLF RESORT
SKANDINAVISK DYREPARK

© WildBirds 2017 Grafisk & Digital Medieproduktion