';
CONNECTED TO NATURE

Dronefoto

WildBirds har egne, erfarne drone operatører og løser alle typer af dronefoto -og video opgaver. Vi er certificeret af Trafikstyrelsen for kommercielle droneflyvninger og flyver naturligvis med lovpligtig ansvarsforsikring. Luftfotografering har altid imponeret folk, og har været brugt i mange år. I dag kan vi tilbyde både stillbilleder og video fra luften til betydeligt lavere priser, end i den tid, hvor fly, pilot og fotograf skulle rekvireres for at lave kvalitetsoptagelser fra luften.

EKSEMPLER
dronefoto
dronefoto
CONNECTED TO NATURE

Video

Video er fremtiden! I dag præsenteres de fleste produkter, virksomheder eller noget helt tredje gennem video i en eller anden form. Vi tilbyder video i alle afskygninger – kun fantasien sætter grænser. Vi laver reportager, interviews og produkt -og præsentationsvideoer i høj kvalitet og til alle formater.

EKSEMPEL
CONNECTED TO NATURE

Stillbilleder

WildBirds har arbejdet med foto i mere end 15 år. I snart 10 år, har vi arbejdet som kontraktfotograf for WWF Verdensnaturfonden. Vi har stor erfaring med optagelser af enhver art, både i Danmark og udlandet og stræber altid efter at være på lokaliteten, når lyset er perfekt således at motiverne fremstilles på bedste vis. Vi producerer alt fra almindelige stillbilleder, til panorama, timelapse og dronefoto. Vi arbejder altid med den største respekt for naturen.

EKSEMPLER
dronefoto
DESIGN DER GIVER RESPONS

Grafisk Design

WildBirds producerer grafisk arbejde i form af plakater, grafik til hjemmesider, ikoner, bannere, flyers eller andre tryksager. Har du brug for et udtryk, der understøtter jeres produkt eller virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Det er billigere end du tror. og har stor betydning for jeres synlighed.

Reklamefilm

30 SEK
Få produceret en reklamefilm på op til 30 sekunder ud fra animation af eksisterende stills & video tilsat animeret tekst, musik og logo. Klassisk reklame tilpasset Facebook & Youtube til en meget overkommelig pris og lynhurtig levering.
PRISEKSEMPEL

Reklamefilm

1 MIN
Få produceret en flot, professionel reklamevideo på op til 1 minut til markedets mest konkurrencedygtige pris. Reklamevideoen kan bruges på hjemmesider, Facebook, YouTube, in-store display, biografspot, eller en hvilken som helst anden digital platform.
PRISEKSEMPEL

Profilfilm

3 MIN
Kreative og originale præsentations og/eller reklamefilm, som fremhæver jeres virksomhed og giver den større gennemslagskraft. Vi varetager hele processen, fra idé og konceptudvikling, til færdigt resultat. Vi garanterer et produkt i både teknisk og æstetisk høj professionel kvalitet
PRISEKSEMPEL

© WildBirds 2017 Grafisk & Digital Medieprodoktion