Dag 5

adminPoint to Point Live

Overrasket!

Dagen startede med højt humør og depoterne fyldt helt op efter en overnatning i sommerhus med vores gode ven Michael Mikkelsen.

Der gik dog ikke ret længe før vi for alvor begyndte at mærke varmen og omkring middag hvor solen stod højest målte vores thermometer 45 grader i solen.

Syd for Hanstholm blev vi ringet op af en tdligere kollega Ole Aaberg og hans kone, som var kørt til kysten i deres autocamper for at overraske os med et et helt frisk stjerneskud og en iskold pilsner. Det var en kæmpe overaskelse for os og sindsygt hyggeligt at spise frokost med dem. 1000 tak for det.

Varmen blev muren.

Vi begyndte at se tegn på at vores tro følgesvend Akita havde problemer med varmen og kunne også mærke på os selv at vi var langt mere udmattede end de tidligere dage.

Vinden var gået i sydøst hvilket betyder at der er absolut vindstille på kysten og ingen brise til at køle os ned. Med en vejrudsigt på 30 grader de næste 3 dage blev vi nødsaget til at indstille turen. Det var en tung men ikke svær beslutning, hverken dyr eller mennesker skulle lide overlast og når det går fra fornøjelsestur til overlevelsestur er det tid at stoppe.

På biledet kan i se den strækning der ventede os, og vi fandt det ikke forsvarligt at begive os ud på en så øde strækning under de forehold. Vi ville ikke risikere at i værste fald blive nødsaget til at ringe efter hjælp med baggrund i en situration vi selv var gået ind i. Det har været en fantastik oplevelse at vandre gennem noget af Danmarks smukkeste natur og vi er bestemt ikke færdige med Vestkysten Vi er nu meget klogere på hvor barsk den kan være selv på de stille dage.

Vi vil gerne sige et kæmpe tak til jer der har fulgt os, der har været en enorm opbakning omkring turen hele vejen, det er vi virkelig glade for.