Dag 3

adminPoint to Point Live

Jammerbugten!

Vi var advaret om at Jammerbugten bære sit navn med stolthed. Vores gode ven Rasmus Mannerup gik gennem Jammerbugten i sommers og havde fortalt os at kysten kunne være lidt udfordrende at gå på, det holdt stik! En blanding af løse sten, nærmest ral og løst blødt sand gjorde turen tung, rigtig tung. Måske var det netop af denne årsag at Rasmus havde valgt dagen i dag til at besøge os på kysten med et overflødighedshorn af smørrebrød, muffins, chokolade og kolde sodavand. 1000 tak til Rasmus for opbakningen, den kom på det helt rigtige tidspunkt.

Bulbjerg og besøg af Morten Hilmer

Nogenlunde midt i Jammerbugten ligger Thorup strand, kendt fra TV ( gutterne fra kutterne ) vi så kun kutterne så ingen selfies med berømthederne.

Efter Thorup gik turen videre mod Bulbjerg, målet for i dag. Vi nåede frem kl 18.30 med godt ømme stænger. Vi fik slået teltene op med udsigt til dagens tilbagelagte distance og lavet et varmt måltid mad.

Sidst på aftnen fik vi besøg af Naturfotograf Morten Hilmer, som medbragte banankage et par kolde pilsner og chokolade. Det var sindsyg hyggeligt at se Morten igen og snakken gik om både gamle dage og fremtiden. Tak Morten for hyggeligt selskab og ikke mindst forplejning.