Dag 2

adminPoint to Point Live

Rubjerg Knude.

Dagen startede vanen tro med en ( efter vores målestok ) stiv vind direkte ind i madkassen. Turen gik fra Lønstrup op over Rubjerg Knude. Et fantastisk landskab at vandre i med højdepunktet ved fyret. Der var folk godt i gang med at klargøre det til at blive flyttet 80m ind i landet. Fra fyret fortsatte vi mod syd oppe i klitterne helt ned til Nr. Lyngby hvor vi igen gik på stranden.

Bunkerne ved Løkken.

Efter Nr. Lyngby passerede vi en lang række bunkers ved Løkken. Løkken blev under besættelsen udbygget til en tysk støttepunktsgruppe med både ifanteristillinger og kystbatteri. Der ligger stadig rigtig mange bunkers på kysten, i byen og i plantagen omkring Løkken.

Turen langs kysten var meget anderledes en strækningen i går, der var mange mennesker og masser at kigge på hele vejen. Vejret var godt vandrevejr indtil kl. 15.30 hvor vores held slap op og det pissede ned et par timer.

Vi glæder os nu over at være indlogeret på en hyggelig campingplads lige syd for Blokhus hvor vi kan få tørret tøjet. Vejrudsigten ser heldigvis meget lovende ud de næste par dage.