Dag 1

adminPoint to Point Live

Store forventninger!

Vi ankom til Skagen den 20 august, og efter en stabil frokost startede vi turen kl. 12.15 fra Danmarks Nordligste punkt ved Skagen Nordstrand. Efter ca. 7 km. Passerede vi solnedgangskiosken og gik derfefter på en strækning, som muligvis er Danmarks mest øde område. Vi mødte ingen mennesker de næste 10 km. men så en del sæler som lå og solede sig på kysten. Ved Kannestaderne bryggede vi en kop frisk kaffe og havde drone oppe at kigge ind over Råbjerg mile. Dagen sluttede efter 27,5 km. i Tversted plantage hvor vi slog teltene op ca. 300m fra kysten.

Strid modvind.

På turen fra Tversted plantage mod Hirtshals på stranden var der voldsom modvind hele vejen, hvilket har en noget større betydning for hastigheden en vi lige havde regnet med. Ved Tversted Strand mødte vi vestkystens nordligste livreddertårn hvor de to livreddere var værter for en hyggelig snak.

De beretter om en generelt rolig sæson hvor badegæsterne har udvist respekt for havet og efterlevet baderådene. Efter ca. 10 km på kysten trak vi ind i skoven på nordsøststien mod Hirtshals hvor der var roligere vindforhold.

Efter Hirtshals forsatte turen mod lønstrup hvor vi har indlogeret os i en lille hytte på lønstrup Camping. I morgen fortsætter turen forbi rubjerg knude fyr. Vi starter med at gå i klitterne for at komme op til fyret, som skulle være i gang med at blive flyttet 80 m ind i landet.